Concert Solidari

Bon dia Famílies,

durant tot el que resta de temps fins el dia 20 de desembre, que feim el concert de l'alumnat de +8 anys, recollirem a l'EMM Palma en els espais que veureu habilitats tota casta d'articles que siguin d'utilitat per als bebès i que lliurarem el dia del concert a l'Associació Antics Solidaris de Montision: Bodys, jerseis, mantetes, pijames, xumets, articles d'higiene...

Respecte a aquesta associació vos contam que l'any 2009 va engegar el projecte «Aliments i solidaritat» per atendre a les persones que, a conseqüència principalment de la crisi econòmica, es trobaven en risc d'exclusió social.

Comencen proporcionant ajuda alimentària i a poc a poc hem desenvolupat altres serveis destinats al fet que l'assistència sigui el més integral possible: roba infantil, joguines, assessoria legal, cursos de formació i reinserció laboral. En l'actualitat 1.947 famílies es beneficien del projecte, en total gairebé 5.000 persones, dels quals 1.100 són menors de deu anys.

El 15 de novembre de 2016 es va atorgar l'escriptura de constitució de la “Fundació d'ajuda integral a les persones *Monti-*Sion *Solidària” que ha assumit el projecte i que ho continuarà duent a terme en el futur. Així mateix, posem en el seu coneixement que el domicili social de la nostra Fundació està situat a Palma de Mallorca, CP 07005, Calle Lluís *Marti nº 69 A.

Des de l'EMM Palma agraïm per endavant la vostra implicació